Ceasuri de perete personalizate Mauro
Ceasuri de perete personalizate Mauro

Ceasuri de perete personalizate Mauro

11,82 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Ceasul de perete Mauro are un design modern. Cifrele mari facilitează citirea orei. Funcționează cu o baterie AA. Se livrează fără baterie. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 40 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare!

Ceasuri de perete personalizate Mauro

Aceste ceasuri de perete personalizate Mauro se poate inscripționa  prin gravură laser și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Ceasuri de perete personalizate Mauro
Ceasuri de perete personalizate Mauro

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestui ceas de perete gravat Mauro se realizează foarte repede! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste ceasuri de perete din portofoliul nostru. În plus, ceasurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că ceasurile personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Ceasuri de perete personalizate Mauro

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar ceasurile de perete pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Aceste ceasuri personalizate sunt instrumente utile pentru orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Ceasurile personalizate Natural fac parte din familia celor mai practice produse pentru birouri și locuinte, fiind printre cele mai apreciate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, cu costuri rezonabile, este reprezentată de ceasurile Mauro. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Ceasuri de perete personalizate Mauro

Aceste ceasuri de perete personalizate Mauro creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate519 g
Dimensiuni350 × 350 × 30 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.