Cana ceramica Bradford
Cana ceramica Bradford
2,79  Prețul inițial a fost: 2,79 €.2,53 Prețul curent este: 2,53 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cana ceramica Bradford

Prețul inițial a fost: 2,79 €.Prețul curent este: 2,53 €.

-9%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cana Bradford este realizată din ceramică și are finisări mate. Mânerele sunt drepte. Capacitatea este de 300 ml. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 50 mm și se poate realiza prin decalcomanie. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana ceramica Bradford

Această cana ceramica Bradford se personalizează prin decalcomanie. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana ceramica Bradford

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea cănilor personalizate Bradford se realizează EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

Cana ceramica Bradford

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Bradford din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana ceramica Bradford

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această cană din ceramică Bradford pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin decalcomanie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Bradford sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cănile ceramice Bradford fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile Bradford. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cana ceramica Bradford

Această cana ceramica Bradford creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate372 g
Dimensiuni105 × 105 × 79 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.