Brelocuri personalizate Imba
Brelocuri personalizate Imba

Brelocuri personalizate Imba

0,86 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Brelocul Imba au formă de casă. Sunte realizate din din plastic și inox. Dimensiunea de personalizare este de 15 x 25 mm și se realizează prin gravură laser. Opțional, gravura se poate realiza pe ambele părți. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Brelocuri personalizate Imba

Aceste brelocuri personalizate Imba se inscripționează prin gravură laser cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul! Vei avea un breloc elegant pentru cheile tale!

Brelocuri personalizate Imba

Gamă largă de culori

Datorită celor 6 culori disponibile, aceste brelocuri gravate Imba sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. În plus ai livrare EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Brelocuri personalizate Imba

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu brelocurile gravate Imba din portofoliul nostru. În plus, brelocurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că brelocurile Imba sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Brelocuri personalizate Imba

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste brelocuri gravate Imba pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei tale, site-ul sau sloganul tău. Brelocurile Imba sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste brelocuri sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de brelocurile gravate Imba.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Brelocuri personalizate? Cum?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste brelocuri. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser de înaltă calitate mai mult de 1000 de brelocuri în fiecare zi!

Brelocuri personalizate Imba

Aceste brelocuri personalizate Imba creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate, prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate14 g
Dimensiuni41 × 38 × 4 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.