Brelocuri personalizate Aluring
Brelocuri personalizate Aluring

Brelocuri personalizate Aluring

1,33 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste brelocuri Aluring sunt realizate din aluminiu periat. Dimensiunea de personalizare este de: 53 x 35 mm (dreptunghi), 53 x 35 mm (oval), 45 x 45 mm (patrat), diametru 45 mm (rotund) și se poate realiza prin imprimare UV LED pe o parte. Prețul include personalizarea în policromie pe o parte! Livrare în 7-12 zile lucrătoare!

Brelocuri personalizate Aluring

Aceste brelocuri personalizate Aluring se pot inscripționa prin imprimare UV LED în policromie pe o parte. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Brelocuri personalizate Aluring
Brelocuri personalizate Aluring

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor brelocuri Aluring se realizează foarte repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu brelocurile Aluring din portofoliul nostru. În plus, brelocurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că brelocurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Brelocuri personalizate Aluring

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste brelocuri Aluring pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind un instrument puternic de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin imprimare UV LED în policromie pe o parte cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Brelocurile Aluring sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste brelocuri sunt printre cele mai elegante obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de brelocurile din aluminiu Aluring.

Brelocuri personalizate Aluring

Brelocurile personalizate Aluring creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

GreutateNu se aplică
DimensiuniNu se aplică
Formă: Fără selecție

Dreptunghi, Oval, Patrat, Rotund

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.