breloc cu desfacator personalizat baitt
Breloc cu desfacator personalizat Baitt

Breloc cu desfacator personalizat Baitt

0,28 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest breloc cu desfacator personalizat Baitt este realizat din aluminiu. Poate fi folosit la deschiderea sticlelor, dar și ca breloc. Dimensiunea de personalizare este de 35 x 7 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 3-10 zile lucrătoare!

Breloc cu desfacator personalizat Baitt

Acest breloc cu desfacator personalizat Baitt se poate inscripționa prin gravură laser și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

breloc cu desfacator personalizat baitt
breloc cu desfacator personalizat baitt

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor desfacatoare Baitt se realizează foarte repede! În doar 3-10 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu acest breloc cu desfacator Baitt din portofoliul nostru. În plus, desfăcătoarele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

breloc cu desfacator personalizat baitt

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest breloc cu desfacator personalizat Baitt pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Desfăcătoarele personalizate Baitt sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste desfăcătoare sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing ieftine și remarcabile, este reprezentată de desfăcătoarele Baitt.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Breloc cu desfacator personalizat Baitt

Avem performante remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de desfăcătoare în fiecare zi!

Acest breloc personalizat Baitt creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate9 g
Dimensiuni60 × 15 × 11 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Graphite, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.