Boxa wireless Round Bass
Boxa wireless Round Bass

Boxa wireless Round Bass

6,56 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Boxă rotundă din ABS cu finisare cauciucată. Funcționează prin wireless 5.1, pentru convorbiri de tip mâini libere. Include intrare pentru card SD, cablu AUX/ USB și 1 baterie reîncărcabilă Litiu de 450mAh. Ieșire date: 3W, 3 Ohm și 5V. Timp de funcționare de aproximativ 3 ore. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 26 mm și se poate realiza prin gravură laser sau tampografie la maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 3-7 zile lucrătoare!

Boxa wireless Round Bass

Această boxa wireless Round Bass este proiectată special pentru personalizare prin gravură laser sau tampografie la maxim 4 culori. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de ascultarea muzicii preferate. Ne trimiți grafica și ne ocupăm noi de restul!

Boxa wireless Round Bass

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Cele 7 culori disponibile se pliază pe culorile campaniei de promovare. Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor boxe wireless personalizate se realizează foarte repede! În doar 3-7 zile lucrătoare de la comandă!

Boxa wireless Round Bass

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu boxele wireless personalizate Round Bass din portofoliul nostru. În plus, boxele sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că boxele personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Boxa wireless Round Bass

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste boxe wireless pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser sau tampografie la maxim 4 culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, boxele wireless Round Bass sunt accesorii utile pentru orice pasionat de muzică, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Această boxă wireless personalizată este un obiect promoțional extrem de util și poate fi inclus cu succes în cadrul cadourilor business.

Boxa wireless Round Bass

Boxa wireless Round Bass creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă! În doar 3-7 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate219 g
Dimensiuni60 × 60 × 49 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Argintiu, Lime, Negru, Portocaliu, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.