Notes personalizat Stein
Notes personalizat Stein
3,54  Prețul inițial a fost: 3,54 €.2,91 Prețul curent este: 2,91 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Notes personalizat Stein

Prețul inițial a fost: 3,54 €.Prețul curent este: 2,91 €.

-18%

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Acest notes Stein are copertă din carton reciclat tare. Bloc cusut. 160 de pagini dictando stonepaper (80 de foi). Închidere cu elastic și panglică semn de carte. Dimensiunea de personalizare este de 120 x 190 mm și se realizează prin serigrafie la maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Notes personalizat Stein

Acest notes personalizat Stein se poate inscripționa prin serigrafie la maxim 4 culori, pe coperta față. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Notes personalizat Stein
Notes personalizat Stein

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea notesurilor personalizate Stein se realizează EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu notesul Stein din portofoliul nostru. În plus, notesurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că notesurile Stein sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Notes personalizat Stein

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest notes personalizat Stein pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie la maxim 4 culori pe coperta față. Le personalizăm cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Notesul Stein este un instrument util în orice ocazie, iar cel care îl primește își amintește cu ușurință proveniența lui.

Notesul personalizat Stein face parte din familia celor mai ieftine suporturi de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Notesurile sunt produse cu destinație complexă, fiind utilizate ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Notes personalizat Stein

Aceste notesuri personalizate Stein creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate397 g
Dimensiuni210 × 145 × 13 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Bej, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.