Cani ceramice personalizate Mighty
Cani ceramice personalizate Mighty

Cani ceramice personalizate Mighty

2,53 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cană din ceramică cu finisaj mat și corp cilindric. Capacitate de 330 ml. Furnizată într-o cutie de cadou din hârtie kraft. Cana poate fi spălată în mașina de spălat vase și rezistă la cel puțin 125 de cicluri de spălare (inclusiv imprimarea), în conformitate cu EN12875-1. Dimensiunea de personalizare este de 160 x 55 mm și se poate realiza prin serigrafie sau firing. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cani ceramice personalizate Mighty

Aceste cani ceramice personalizate Mighty se inscripționează prin serigrafie sau firing. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cani ceramice personalizate Mighty

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani personalizate Mighty se realizează EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzînd personalizarea!

Cani ceramice personalizate Mighty

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu aceste cani ceramice personalizate Mighty din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cani ceramice personalizate Mighty

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani ceramice personalizate Mighty pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin firing sau serigrafie cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Aceste cani personalizate Mighty sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste cani ceramice personalizate Mighty fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de aceste cani ceramice personalizate Mighty. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cani Ceramice Personalizate Mighty pentru Companii

Aceste cani ceramice personalizate Mighty reprezintă o soluție ideală pentru companiile care doresc să își consolideze identitatea de brand prin produse promoționale de înaltă calitate. Aceste cani personalizate combină eleganța finisajului mat cu durabilitatea ceramicii, oferind o experiență de utilizare plăcută și memorabilă. Cana Mighty nu este doar un recipient pentru băuturi, ci și un instrument eficient de marketing și fidelizare a clienților. În această descriere detaliată, vom explora caracteristicile, beneficiile și aplicațiile acestei cani versatile, precum și detalii tehnice și informații despre personalizare și livrare.

Caracteristici Principale

Material și Design

Aceste cani ceramice personalizate Mighty sunt confecționate din ceramică de înaltă calitate, care îi conferă un aspect elegant și un finisaj mat plăcut la atingere. Corpul cilindric al cănii asigură o formă clasică și ergonomică, ușor de manevrat și confortabilă la utilizare. Designul simplu și rafinat permite utilizarea cănii atât în contexte formale, cât și informale, fiind potrivită pentru birou, întâlniri de afaceri sau acasă.

Capacitate și Dimensiuni

Cu o capacitate de până la 330 ml, aceste cani personalizate Mighty sunt perfecte pentru a servi diverse băuturi, de la cafea și ceai, până la sucuri sau apă. Dimensiunile sale sunt ideale pentru a fi utilizată zilnic, oferind suficient spațiu pentru băutura preferată, fără a fi prea voluminoasă sau greu de transportat.

Rezistență și Durabilitate

Cana Mighty este concepută pentru a rezista în timp, inclusiv la utilizarea frecventă și spălarea repetată. Aceasta poate fi spălată în mașina de spălat vase și rezistă la cel puțin 125 de cicluri de spălare, inclusiv imprimarea, conform standardului EN12875-1. Acest nivel de durabilitate asigură faptul că branding-ul companiei dvs. va rămâne intact și vizibil pentru o perioadă lungă de timp, chiar și în condiții de utilizare intensă.

Personalizare

Metode de Personalizare

Cana Mighty poate fi personalizată prin două metode principale: firing și serigrafie. Aceste tehnici permit imprimarea logo-ului sau mesajului dorit pe suprafața cănii, oferindu-i un aspect profesional și atrăgător.

 1. Firing: Această metodă implică aplicarea designului pe cană înainte de coacere, ceea ce asigură o aderență puternică a imprimării la suprafața ceramicii. Designul devine astfel parte integrantă a cănii, fiind rezistent la zgârieturi și spălări repetate.

 2. Serigrafie: Serigrafia este o tehnică de imprimare care folosește un șablon pentru a aplica cerneala direct pe suprafața cănii. Aceasta permite obținerea unor detalii precise și culori vii, fiind ideală pentru logo-uri complexe și mesaje clare.

Dimensiuni de Personalizare

Dimensiunea de personalizare a cănii Mighty este de 160 x 55 mm, oferind un spațiu generos pentru a afișa logo-ul companiei sau un mesaj promoțional. Aceasta dimensiune este suficient de mare pentru a asigura vizibilitatea și impactul branding-ului, fără a compromite aspectul estetic al cănii.

Ambalaj

Aceste cani ceramice personalizate Mighty sunt furnizate într-o cutie de cadou din hârtie kraft, care adaugă un plus de eleganță și protecție produsului. Ambalajul din hârtie kraft este, de asemenea, prietenos cu mediul, reflectând angajamentul companiei dvs. față de sustenabilitate. Cutia de cadou face ca această cană să fie o opțiune excelentă pentru cadouri corporate sau evenimente speciale.

Livrare și Timp de Procesare

Livrarea acestor cani personalizate Mighty se realizează începând cu 7 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Acest timp de procesare rapid permite companiilor să obțină produsele promoționale într-un interval de timp scurt, ideal pentru campanii de marketing sau evenimente imediate.

Beneficiile Cănii Ceramice Mighty

Branding Eficient

O cană personalizată cu logo-ul companiei dvs. este un instrument de marketing eficient, care ajută la creșterea vizibilității și recunoașterii brandului. Utilizatorii vor fi expuși în mod constant la branding-ul dvs. de fiecare dată când folosesc cana, consolidând astfel imaginea și mesajul companiei.

Cadouri Corporate

Aceste cani ceramice personalizate Mighty sunt un cadou ideal pentru angajați, parteneri de afaceri sau clienți. Oferirea unei cani personalizate ca parte a unui pachet de bun venit sau cadou de sărbători poate îmbunătăți relațiile și loialitatea față de companie. Ambalajul elegant și durabilitatea produsului adaugă valoare cadoului, lăsând o impresie pozitivă și de durată.

Utilizare Practică

Cana Mighty nu este doar un obiect decorativ, ci și un produs practic, care poate fi folosit zilnic. Fie că este folosită la birou pentru a servi cafeaua de dimineață, acasă pentru ceaiul de seară sau în sălile de conferințe pentru băuturi răcoritoare, această cană este versatilă și funcțională.

Sustenabilitate

Ambalajul din hârtie kraft și durabilitatea cănii în sine reflectă un angajament față de practicile sustenabile. Companiile care aleg produsele promoționale Mighty pot demonstra clienților și partenerilor lor o preocupare reală pentru mediu și sustenabilitate.

Utilizări Diverse

Evenimente și Conferințe

Aceste cani ceramice personalizate Mighty sunt perfecte pentru a fi oferită participanților la evenimente, seminarii sau conferințe. Personalizată cu logo-ul și mesajul evenimentului, aceasta va rămâne o amintire plăcută pentru participanți și va continua să promoveze evenimentul mult timp după ce acesta s-a încheiat.

Campanii de Marketing

Utilizarea acestor cani personalizate în campanii de marketing poate crește semnificativ impactul și eficiența acestora. Distribuirea cănilor ca parte a unei campanii de lansare a unui produs nou sau ca premii în concursuri și promoții poate atrage atenția și interesul publicului țintă.

Fidelizare a Clienților

Oferirea de cadouri promoționale, cum ar fi cana Mighty, poate îmbunătăți relația cu clienții și poate stimula loialitatea acestora. Clienții care primesc cadouri utile și de calitate sunt mai predispuși să rămână fideli companiei și să recomande produsele și serviciile acesteia altor persoane.

Specificații Tehnice

 • Material: Ceramică cu finisaj mat
 • Capacitate: 330 ml
 • Rezistență: Minim 125 de cicluri de spălare (inclusiv imprimarea), conform EN12875-1
 • Dimensiune de personalizare: 160 x 55 mm
 • Metode de personalizare: Firing și serigrafie
 • Ambalaj: Cutie de cadou din hârtie kraft
 • Timp de livrare: Începând cu 7 zile lucrătoare de la comandă

Concluzie

Aceste cani ceramice personalizate Mighty sunt produse versatile și de înaltă calitate, ideale pentru companiile care doresc să își promoveze brandul într-un mod eficient și elegant. Cu un design rafinat, durabilitate excelentă și multiple opțiuni de personalizare, aceste cani personalizate Mighty reprezintă o alegere excelentă pentru cadouri corporate, campanii de marketing și fidelizarea clienților. Livrarea rapidă și ambalajul ecologic completează avantajele acestui produs, făcându-l o soluție completă pentru nevoile de marketing ale oricărei companii.

Cani ceramice personalizate Mighty

Aceste cani ceramice personalizate Mighty creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 7 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Mai multe cani personalizate, găsești AICI!

Informații suplimentare

Greutate331 g
Dimensiuni100 × 80 × 80 mm
Culoare: Fără selecție

Alb pastelat, Albastru, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.