Cana ceramica Revery
Cana ceramica Revery
3,64  Prețul inițial a fost: 3,64 €.3,27 Prețul curent este: 3,27 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cana ceramica Revery

Prețul inițial a fost: 3,64 €.Prețul curent este: 3,27 €.

-10%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cana Revery este realizată din ceramică albă, având interiorul colorat. Capacitatea este de 350 ml. Are suprafața specială pentru gravură laser. Culoarea logo-ul gravat se potrivește cu culoarea interiorului. Se livrează în cutie-cadou. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 20 mm și se realizează prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana ceramica Revery

Această cana ceramica Revery se poate personaliza prin gravură laser. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana ceramica Revery

Livrare rapidă și gamă largă de culori

Datorită celor 6 culori disponibile, aceste căni personalizate Revery sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana ceramica Revery

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Revery din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana ceramica Revery

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această cană ceramică Revery pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Revey sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste căni personalizate Revery fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile Revery. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cana ceramica Revery

Aceasta cana ceramica Revery creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate328 g
Dimensiuni95 × 81 × 81 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb-Albastru, Alb-Galben, Alb-Negru, Alb-Portocaliu, Alb-Rosu, Alb-Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.