Geanta pentru plaja Marana
Geanta pentru plaja Marana

Geanta pentru plaja Marana

4,32 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Această geanta pentru plaja Marana este fabricată din bumbac cu gramajul de 220 g/mp. Sacoșa beneficiază de mânere rezistente. Dimensiunea de personalizare este de 300 x 250 mm și se poate realiza prin serigrafie, maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Geanta pentru plaja Marana

Această geanta pentru plaja Marana se poate inscripționa prin serigrafie și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri ăi mesaje promoăionale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafică și noi ne ocupăm de restul!

Geanta pentru plaja Marana
Geanta pentru plaja Marana

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea gentilor pentru plaja Marana se realizează EXPRESS! Începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optima

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu gentile Marana din portofoliul nostru. În plus, toate gențile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că aceste genți pentru plajă sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Geanta pentru plaja Marana

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste genți pentru plajă pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie, maxim 4 culori, cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Gențile Marana sunt instrumente utile în orice vacanță, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Gențile personalizate fac parte din familia celor mai atractive produse, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Geanta marana este un produs cu destinație complexă, fiind utilizate pentru activitatea de zi cu zi din perioadele de concediu. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Geanta pentru plaja Marana

Această geanta pentru plaja Marana creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate197 g
Dimensiuni550 × 390 × 150 mm
Culoare: Alege culoarea

Albastru inchis, Bej, Rosu, Turquoise

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.