Etui Burton
Etui Burton

Etui Burton

0,14 

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Etuiurile Burton sunt realizate din carton și au o fereastră pentru vizualizarea instrumentelor de scris. Adaugă un accesoriu elegant pentru intrumentele tale de scris personalizate. Acest produs nu se personalizează. Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare.

Etui Burton

Acest etui Burton este potrivit pentru instrumentele tale de scris personalizate. Poți asorta acest etui cu pixurile metalice personalizate Kosmos. Vei avea un set de excepție!

Etui Burton

Gamă selectivă de culori

Datorită celor 3 culori disponibile, aceste etuiuri Burton sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă în 5-10 zle lucrătoare de la comandă!

Etui Burton

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu etuiurile Burton din portofoliul nostru. În plus, etuiurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că etuiurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Etui Burton

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste etuiuri Burton pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Nu sunt personalizabile, dar se potrivesc cu majoritatea instrumentelor de scris de pe site-ul nostru. Etuiurile sunt accesorii utile pentru instrumentele de scris în orice ocazie. Iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Etuiurile Burton fac parte din familia celor mai ieftine accesorii pentru instrumentele de scris, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing masive, cu costuri decente, este reprezentată de etuiurile Burton.

Etui Burton

Acest etui Burton creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate4 g
Dimensiuni155 × 40 × 1 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Natural, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.