Ecuson pentru legitimatie Lades
Ecuson pentru legitimatie Lades

Ecuson pentru legitimatie Lades

0,46 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Ecusonul pentru legitimatii Lades este conceput special pentru susținerea ecusoanelor de acces. Este telescopic și are un clips metalic de prindere. Dimensiunea de personalizare este un diametru de 15 mm și se poate realiza prin tampografie la maxim 4 culori. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare rapidă în 3-7 zile lucrătoare!

Ecuson pentru legitimatie Lades

Acest ecuson pentru legitimatie Lades se poate personaliza prin tampografie la maxim 4 culori. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Ecuson pentru legitimatie Lades

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea ecusoanelor personalizate Lades se realizează foarte repede! În doar 3-7 zile lucrătoare de la comandă!

Ecuson pentru legitimatie Lades

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu acest ecuson personalizat din portofoliul nostru. În plus, toate produsele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Ecuson pentru legitimatie Lades

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar ecusonul Lades pe care îl avem in portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin tampografie la maxim 4 culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Ecusoanele personalizate Lades sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Ecusonul personalizat face parte din familia celor mai atractive produse promoționale, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Agățătoarea Lades este un produs cu destinație complexă, fiind utilizată ca și consumabile pentru birou. Dar și ca obiecte promoționale pentru partenerii de afaceri.

Ecuson pentru legitimatie Lades

Acest ecuson pentru legitimatie Lades creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă! În doar 3-7 zile lucrătoare de la comandă!

Informații suplimentare

Greutate10 g
Dimensiuni32 × 32 × 8 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.