Brelocuri personalizate Mineral
Brelocuri personalizate Mineral

Brelocuri personalizate Mineral

0,87 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste brelocuri Mineral sunt realizate din metal și poliester. Au un inel pentru agățarea cheilor. Dimensiunea de personalizare este de 25 x 15 mm și se realizează prin gravură laser. Opțional, gravura se poate realiza pe ambele părți. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în functie de cantitate), incluzând personalizarea!

Brelocuri personalizate Mineral

Aceste brelocuri personalizate Mineral se inscripționează prin gravură laser. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Brelocuri personalizate Mineral
Brelocuri personalizate Mineral

Gamă largă de culori

Datorită celor 8 culori disponibile, aceste brelocuri din metal Mineral sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în functie de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu brelocurile gravate Mineral din portofoliul nostru. În plus, brelocurile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că brelocurile Mineral sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Brelocuri personalizate Mineral

O campanie este de succes când transmite mesajul corect. Iar aceste brelocuri personalizate Mineral pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei tale, site-ul sau sloganul tău. Brelocurile din metal Mineral sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste brelocuri sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de brelocurile gravate Mineral.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Brelocuri personalizate? Cum?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste brelocuri. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser de înaltă calitate mai mult de 2000 de brelocuri în fiecare zi!

Brelocuri personalizate Mineral

Aceste brelocuri personalizate Mineral creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate, prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă începând cu 7 zile lucrătoare (în functie de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate28 g
Dimensiuni65 × 28 × 6 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Albastru inchis, Galben, Negru, Portocaliu, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.