Sticle sport Lowry
Sticle sport Lowry

Sticle sport Lowry

1,74 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Sticla sport Lowry este realizată din HDPE și are un capac push-pull. Capacitatea sticlei este de 530 ml. Dimensiunea de personalizare este de 130 x 80 mm și se realizează prin serigrafie rotundă la maxim 1 culoare. Prețul personalizării se va comunica după macheta grafică. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticle sport Lowry

Aceste sticle sport Lowry se pot personaliza prin serigrafie rotundă la maxim 1 culoare. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Sticle sport Lowry

Gamă largă de culori

Datorită celor 6 culori disponibile, această sticlă personalizată Lowry este adaptabilă pe culorile campaniei de promovare. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Sticle sport Lowry

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sticlele Lowry din portofoliul nostru. În plus, sticlele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sticlele personalizate Lowry sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Sticle sport Lowry

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această sticlă sport Lowry pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin serigrafie rotundă la maxim 1 culoare cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Sticlele Lowry sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Sticlele personalizate Lowry fac parte din familia celor mai sigure recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de sticla Lowry. De asemenea, poate fi inclusă în categoria cadourilor business.

Sticle sport Lowry

Aceste sticle sport Lowry creează o imagine bună și de lungă durata în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate52 g
Dimensiuni191 × 67 × 67 mm
Culoare: Fără selecție

Alb-Albastru, Alb-Argintiu, Alb-Galben, Alb-Negru, Alb-Rosu, Alb-Verde deschis

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.