Sticla din Tritan Indi
Sticla din Tritan™ Indi

Sticla din Tritan™ Indi

2,31 

Încarcă personalizarea

  Preț produse:

  Preț personalizare:

  Preț total:

  Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
   Plăți ONLINE sigure 100% 

  Modalitati de plata Sagaris Promotion

  Sticlă pentru băuturi din Tritan™ care nu conține BPA. Include o curea din silicon. Capacitatea este de 500 ml. Nu este potrivită pentru băuturi carbogazoase. Nu permite scurgeri. Se poate folosi în mașinile de spălat vase și în cuptoarele cu microunde. Dimensiunea de personalizare este de 204 x 140 mm (imprimare digitală în policromie) sau 25 x 80 mm (tampografie la maxim patru culori). Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

  Sticla din Tritan™ Indi

  Acestă sticla din Tritan™ Indi se poate personaliza prin imprimare digitală full-color sau tampogarfie la 4 culori. Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

  Sticla din Tritan Indi

  Gamă largă de culori

  Datorită celor 11 culori disponibile, aceste sticle personalizate Indi sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

  Sticla din Tritan Indi

  Alegerea optimă

  Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu sticlele Indi din portofoliul nostru. În plus, sticlele au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sticlele personalizate sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

  Sticla din Tritan Indi

  O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar această sticla personalizată Indi pe care o avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin imprimare digitală full-color sau tampografie la maxim 4 culori cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Sticlele Indi sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

  Sticlele personalizate Indi fac parte din familia celor mai elegante recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de sticlele personalizate Indi. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

  Sticla din Tritan™ Indi

  Această sticla din Tritan™ Indi creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

  Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

  Informații suplimentare

  Greutate88 g
  Dimensiuni200 × 60 × 60 mm
  Culoare: Alege culoarea

  Albastru deschis transparent, Albastru royal transparent, Albastru transparent, Galben transparent, Gri transparent, Portocaliu transparent, Rosu transparent, Roz transparent, Transparent, Verde transparent, Violet transparent

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.