Stick USB gravat Roy
Stick USB gravat Roy
3,59 3,79  Selectează opțiunile

Stick USB gravat Roy

3,59 3,79 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Aceste stickuri USB Roy sunt realizate din metal. Au un design compact, iar suprafața pentru personalizare îl face un cadou promoțional excelent. Standardul USB este 2.0. Viteza de scriere este de 5 Mb/s, iar cea de citire este de 18 Mb/s. Capacitățile disponibile sunt de 16 Gb și 32 Gb. Dimensiunea de personalizare este de 25 x 8 mm și se poate realiza prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare în 5-7 zile lucrătoare!

Stick USB gravat Roy

Acest stick USB gravat Roy se poate inscripționa prin gravură laser.  Personalizarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiteți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Stick USB gravat Roy
Stick USB gravat Roy

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor stickuri Roy se realizează foarte repede! În doar 5-7 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu stickurile Roy din portofoliul nostru. În plus, stickurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Stick USB gravat Roy

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar acest stick USB gravat Roy pe care îl avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Memoriile USB sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste stickuri USB Roy sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale, fiind foarte atrăgătoare. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile, este reprezentată de memoriile USB Roy.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de stickuri USB Roy în fiecare zi!

Stick USB gravat Roy

Aceste stickuri USB personalizate Roy creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă!

Informații suplimentare

Greutate9 g
Dimensiuni38 × 12 × 4 mm
Capacitate: Alege culoarea

16 Gb, 32 Gb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.