Pixuri premium Oregon
Pixuri premium Oregon
5,41  Prețul inițial a fost: 5,41 €.4,43 Prețul curent este: 4,43 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Pixuri premium Oregon

Prețul inițial a fost: 5,41 €.Prețul curent este: 4,43 €.

-18%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Oregon un design elegant și corp din aluminiu. Se deschid prin răsucire. Se livrează într-un etui elegant din aluminiu, în culoare asortată. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 5 mm pe pix și 50 x 8 mm pe etui și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Mina este de culoare neagră. Livrare rapidă începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri premium Oregon

Aceste pixuri premium Oregon sunt proiectate special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt printre cele mai elegante soluții când vine vorba de pixuri premium metalice personalizate. Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri premium Oregon

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri metalice personalizate Oregon se realizează foarte repede! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pixuri premium Oregon

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile gravate Oregon din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri premium Oregon

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice Oregon pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, pixurile Oregon sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri personalizate Oregon sunt printre cele mai elegante instrumente de scris. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și de calitate, este reprezentată de pixurile gravate Oregon.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile metalice Kapfenberg?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de pixuri premium în fiecare zi!

Pixuri personalizate Sagaris Promotion

Pixuri premium Oregon

Aceste pixuri premium Oregon creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare rapidă începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate52 g
Dimensiuni145 × 21 × 20 mm
Culoare: Alege culoarea

Argintiu, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.