Pixuri personalizate Kubod
Pixuri personalizate Kubod

Pixuri personalizate Kubod

0,55 

Încarcă personalizarea

  • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

    Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

  • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
  • Machetare GRATUITĂ
  • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
  • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
  • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixul Kubod are o formă clasică, simplă. Este fabricat din aluminiu și are un strat cauciucat la atingere. În partea inferioară este finisat cu plută naturală care garantează o prindere confortabilă. Finisajele de culoare graphite sunt realizate din plastic. Mina este de culoare albastră. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 55 x 5 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare, incluzând personalizarea!

Pixuri personalizate Kubod

Aceste pixuri personalizate Kubod se pot inscripționa prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri personalizate Kubod

Gamă largă de culori și livrare rapidă

Datorită celor 7 culori disponibile, aceste pixuri gravate Kubod sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare rapidă! În doar 5-10 zile lucrătoare de la comandă, incluzând personalizarea! Dacă ai nevoie de o cantitate mare de pixuri personalizate într-un timp-record, te afli unde trebuie! Plus că beneficiezi de un preț AVANTAJOS!

Pixuri personalizate Kubod

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice Kubod din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri personalizate Kubod

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri metalice Kubod pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Kubod sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai căutate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și ieftine, este reprezentată de pixurile Kubod.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile metalice?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixuri personalizate Kubod

Aceste pixuri personalizate Kubod creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă în 5-10 zile lucrătoare de la comandă, incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate13 g
Dimensiuni142 × 9 × 9 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Gri inchis, Navy, Negru, Olive, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.