Pixuri metalice personalizate Chen
Pixuri metalice personalizate Chen

Pixuri metalice personalizate Chen

0,55 

Personalizează-ți produsul

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixul Chen este un produs original și extrem de elegant, realizat din aluminiu ușor. Finisajul negru completează cu gust culorile distinctive ale pixului, iar capacul cu formă unică, cu o clemă personalizată, conferă acestui pix un caracter unic. Mina este de culoare albastră și are o grosime de scriere de 0,5 mm, care asigură o scriere lină. Deschiderea se realizează prin tragere. Dimensiunea de personalizare este de 35 x 5 mm și se realizează prin gravură laser. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare rapidă în 3-6 zile lucrătoare, incluzând personalizarea!

Pixuri metalice personalizate Chen

Aceste pixuri metalice personalizate Chen se pot inscripționa prin gravură laser. Se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și de restul ne ocupăm noi!

Pixuri metalice personalizate Chen

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri personalizate Chen se realizează repede! În doar 3-6 zile lucrătoare de la comandă, incluzând personalizarea! Dacă ai nevoie de o cantitate mare de pixuri personalizate într-un timp-record, te afli unde trebuie! Plus că beneficiezi de un preț AVANTAJOS!

Pixuri metalice personalizate Chen

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile gravate Chen din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pixuri metalice personalizate Chen

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri personalizate Chen pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Chen sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai căutate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și ieftine, este reprezentată de pixurile Chen.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cum gravăm pixurile metalice?

Plecând de la afirmația că „o imagine face cât o mie de cuvinte”, te invităm să urmărești cum personalizăm aceste pixuri metalice. Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 5000 de pixuri metalice în fiecare zi!

Pixuri metalice personalizate Chen

Aceste pixuri metalice personalizate Chen creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa?

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă în 3-6 zile lucrătoare de la comandă, incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate20 g
Dimensiuni140 × 11 × 11 mm
Culoare: Fără selecție

Albastru, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.