Pix din aluminiu reciclat Ronnel
Pix din aluminiu reciclat Ronnel

Pix din aluminiu reciclat Ronnel

0,59 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Pixurile Ronnel sunt realizate din aluminiu reciclat. Au finisaj cauciucat și detalii auriu roz. Cu acoperire specială pentru gravarea laser în oglindă în culoarea auriu roz. Deschiderea se realizează prin apăsare. Dimensiunea de personalizare este de 70 x 5 mm și se realizează prin gravură laser. Mina este de culoare albastră. Livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix din aluminiu reciclat Ronnel

Acest pix din aluminiu reciclat Ronnel se personalizează prin gravură laser. Pixurile au o acoperire specială pentru gravarea laser în oglindă în culoarea auriu roz. Inscripționarea se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Pix din aluminiu reciclat Ronnel

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor pixuri gravate Ronnel se realizează EXPRESS! Începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Pix din aluminiu reciclat Ronnel

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile Ronnel din portofoliul nostru. În plus, pixurile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că pixurile sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Pix din aluminiu reciclat Ronnel

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste pixuri gravate Ronnel pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser de tip oglondă cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Pixurile Ronnel sunt instrumente utile în orice ocazie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Aceste pixuri metalice sunt printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing remarcabile și elegante, este reprezentată de pixurile personalizate Ronnel.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Pix din aluminiu reciclat Ronnel

Acest pix din aluminiu reciclat Ronnel creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare livrare EXPRESS începând cu 5 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate15 g
Dimensiuni138 × 11 × 11 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru inchis, Gri, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.