Adăugate recent

Despre pixuri metalice gravate

Pixurile metalice Kosmos sunt realizate special pentru personalizare prin gravura laser. Fiabile, de calitate, ergonomice si ieftine, sunt cea mai buna solutie cand vine vorba de pixuri metalice gravate. Vorbind despre bani, poti fi sigur ca avem cea mai ieftina solutie pentru pixurile metalice, personalizate sau nu. Modelul Kosmos are un pret imbatabil! Personalizarea prin gravura laser se realizeaza cu echipamente de ultima generatie, ultra-performante (avem o capacitate de gravura laser de peste 5.000 de pixuri/zi) si foarte precise (putem grava o linie cu grosimea de 0,1 mm!).

Pixuri metalice personalizate?

Sigur, fara probleme 🙂 Avem echipamente ultra-performante pentru gravura laser.
Capacitatea de personalizare este de peste 5.000 de pixuri metalice/zi!

Fiind destinate pentru personalizarea prin gravura laser, pixurile metalice KOSMOS au clipsul si varful din metal cromat. Elementele de recunoastere sunt reprezentate de cele doua inele din partea inferioara. Pixul metalic Kosmos are o suprafata din metal lucios, care transmite utilizatorului eleganta si confort. Deschiderea pixului se realizeaza prin apasare, cu ajutorul butonului din metal. Clipsul este incorporat in buton, fiind flexibil si usor de prins. Personalizarea prin gravura laser se realizeaza in partea superioara. Datorita celor 15 culori disponibile, pixul metalic Kosmos este adaptabil pe culorile reprezentative ale campaniei de promovare! Prin gravura laser, aveti garantia ca personalizarea va rezista in timp! Cat despre pret, putem sa va spunem ca este (dupa stiinta noastra) cel mai bun pentru aceasta zona din Europa! Testati-ne!

Personalizarea prin gravura laser a pixurilor metalice reprezinta un element important pentru o campanie de promovare eficienta.

Nevoile de marketing trebuie satisfacute prin cele mai eficiente solutii, prin cantitati mari la preturi minime pe piata. Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu pixurile metalice KOSMOS. In plus, pixurile metalice gravate de noi sunt alese dupa o selectie atenta care cuprinde incercari si teste numeroase, pentru a avea siguranta ca pixurile metalice sunt trainice si indeplinesc standardele de calitate.

Poti comanda foarte usor pixuri metalice gravate: direct pe site, prin email  sau telefonic!

Pixuri metalice personalizate Kosmos
Experiență relevantă

Am personalizat peste 3.000.000 de obiecte promoționale

Preț competitiv

Import direct pentru toate obiectele promoționale

Mii de produse

Sigur găsești varianta potrivită pentru firma ta

Livrare rapidă

Expediem în cel mai scurt timp toate comenzile tale