cani gravate bafy
Cani gravate Bafy
4,27  Prețul inițial a fost: 4,27 €.3,62 Prețul curent este: 3,62 €. Selectează opțiunile
Reduceri!

Cani gravate Bafy

Prețul inițial a fost: 4,27 €.Prețul curent este: 3,62 €.

-15%

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cănile Bafy sunt realizate din ceramică. Exteriorul este negru, iar interiorul este colorat. Sunt foarte atractive datorită rezultatului personalizării: va rămâne aceeași culoare ca și interiorul cănii. Capacitatea cănii este de 350 ml. Dimensiunea de personalizare este de 60 x 20 mm și se realizează prin gravură laser. Beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cani gravate Bafy

Aceste cani gravate Bafy se poate inscripționa prin gravură laser și se realizează cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

cani gravate bafy
cani gravate bafy

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea cănilor Bafy se realizează EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile personalizate Bafy. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

cani gravate bafy

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste căni gravate Bafy pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser de înaltă calitate cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tău. Cănile Bafy sunt instrumente utile pentru orice persoană care bea cafea, ceai sau apă, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință provenienșa lor. Va fi, tot timpul, pe biroul lor!

Cănile gravate Bafy fac parte din familia celor mai apreciate obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing memorabile, cu costuri decente, este reprezentata de cana Bafy.

Cani gravate bafy

Aceste cani gravate Bafy creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum și livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate361 g
Dimensiuni96 × 82 × 82 mm
Culoare: Fără selecție

Negru-Galben, Negru-Portocaliu, Negru-Rosu, Negru-Verde, Negru-Violet

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.