Cana termoizolanta Colpo
Cana termoizolanta Colpo

Cana termoizolanta Colpo

6,21 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cana termică Colpo este un recipient practic care păstrează băuturile la temperatura dorită pentru o perioadă îndelungată. Datorită izolației sale termice speciale, poți savura o băutură caldă până la 5 ore. Cana termica Colpo este o alternativă ideală la recipientele de unică folosință. Capacitate de 400 ml. Se livrează într-o cutie de cadou. Dimensiunea de personalizare este de 30 x 20 mm și se poate realiza prin gravură laser pe ambele părți. Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana termoizolanta Colpo

Această cana termoizolanta Colpo este proiectată special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de căni personalizate. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana termoizolanta Colpo

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor căni personalizate Colpo se realizează EXPRESS! Începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana termoizolanta Colpo

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile gravate Colpo din portofoliul nostru. În plus, toate cănile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că recipientele pentru servirea băuturilor sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana termoizolanta Colpo

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste căni personalizate Colpo pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactila și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, cănile Colpo sunt instrumente utile pe orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cănile gravate Colpo sunt obiecte promoționale extrem de utile și pot fi incluse cu succes în cadrul cadourilor business.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cana termoizolanta Colpo

Această cana termoizolanta Colpo creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 4 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate220 g
Dimensiuni155 × 88 × 82 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.