Cana din otel Odisha
Cana din otel Odisha

Cana din otel Odisha

3,83 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cana Odisha este realizată din oțel inoxidabil reciclat, cu perete dublu. Are mâner pentru carabină, din aluminiu reciclat, de culoare asortată. Capacitatea cănii este de 300 ml. Se livrează într-o cutie de hârtie kraft. Dimensiunea de personalizare este de 50 x 25 mm și se poate realiza prin gravură laser de înaltă calitate. În plus, beneficiezi de garanție pe viață pentru gravura laser! Livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana din otel Odisha

Această cana din otel Odisha se pot personaliza cu sigle, date de contact sau logo-uri și mesaje promoționale, în funcție de solicitarea fiecărui client. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana din otel Odisha

Gamă largă de culori

Datorită celor 6 culori disponibile, aceste cani personalizate Odisha sunt adaptabile pe culorile campaniei de promovare. Plus că avem livrare EXPRESS! Începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Cana din otel Odisha

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile Odisha din portofoliul nostru. În plus, cănile au fost selectate atent. Trebuie să avem siguranța că sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana din otel Odisha

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste căni personalizate din oțel inoxidabil reciclat Odisha pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactilă și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Sunt personalizabile prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul tau. Cănile Odisha sunt instrumente utile în orice excursie, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Această cană gravată Odisha face parte din familia celor mai practice recipiente pentru băuturi, fiind printre cele mai vândute obiecte promoționale. Cea mai bună variantă pentru campanii de marketing moderne, cu costuri decente, este reprezentată de cănile personalizate. De asemenea, pot fi incluse în categoria cadourilor business.

Cana din otel Odisha

Această cana din otel Odisha creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții. Astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus. Precum livrare EXPRESS începând cu 3 zile lucrătoare (în funcție de cantitate), incluzând personalizarea!

Informații suplimentare

Greutate140 g
Dimensiuni89 × 75 × 75 mm
Culoare: Alege culoarea

Alb, Albastru, Argintiu, Negru, Rosu, Verde

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.