Cana din otel inoxidabil Salak
Cana din otel inoxidabil Salak

Cana din otel inoxidabil Salak

2,89 

Încarcă personalizarea

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

 • Trebuie să fii logat ca să încarci fișiere

  Dimensiune maximă fișier: 3 MBFișiere acceptate: jpg jpeg jpe png gif pdf cdr

Preț produse:

Preț personalizare:

Preț total:

Prețurile nu includ TVA!

 • Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de minim 500 €+tva
 • Machetare GRATUITĂ
 • Livrare rapidă, chiar și în EASYBOX
 • Gravura laser are GARANȚIE PE VIAȚĂ!
 • Ai nevoie de ajutor? Poți să ne suni: 0744605375
 Plăți ONLINE sigure 100% 

Modalitati de plata Sagaris Promotion

Cana Salak este realizată din oțel inoxidabil și are un capac din PP. Capacitatea cănii este de 310 ml. Dimensiunea de personalizare este de 40 x 25 mm și se poate realiza prin gravură laser pe ambele părți. Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser! Livrare rapida în 7-12 zile lucrătoare!

Cana din otel inoxidabil Salak

Această cana din otel inoxidabil Salak este proiectată special pentru personalizare prin gravură laser. Fiabile, de calitate, ergonomice și elegante, sunt cea mai bună soluție când vine vorba de căni personalizate. Ne trimiți grafica și noi ne ocupăm de restul!

Cana din otel inoxidabil Salak
Cana din otel inoxidabil Salak

Livrare rapidă

Datorită fluxurilor de aprovizionare constante și a stocurilor interne, livrarea acestor cani personalizate Salak se realizează foarte repede! În doar 7-12 zile lucrătoare de la comandă!

Alegerea optimă

Mix-ul de marketing – IEFTIN, REPEDE, BINE – poate fi atins cu cănile gravate Salak din portofoliul nostru. În plus, cănile sunt alese după o selecție atentă. Trebuie să avem siguranța că recipientele pentru servirea băuturilor sunt viabile și îndeplinesc standardele de calitate.

Cana din otel inoxidabil Salak

O campanie este de succes când transmite mesajul corect, iar aceste cani gravate Salak pe care le avem în portofoliu, oferă o eleganță tactila și un impact vizual deosebit. Aceste atribute le recomandă ca fiind instrumente puternice de marketing și comunicare. Personalizate prin gravură laser cu numele firmei, logo-ul sau sigla companiei, site-ul sau sloganul ales, canile personalizate Salak sunt instrumente utile pe orice birou, iar cei care le primesc își amintesc cu ușurință proveniența lor.

Cănile personalizate Salak sunt obiecte promoționale extrem de utile și pot fi incluse cu succes în cadrul cadourilor business.

Beneficiezi de GARANȚIE PE VIAȚĂ pentru gravura laser!

Cana din otel inoxidabil Salak

Avem performanțe remarcabile: putem să personalizăm prin gravură laser mai mult de 1000 de căni în fiecare zi!

Cana din otel inoxidabil Salak creează o imagine bună și de lungă durată în raport cu clienții, astfel că cei mai mulți își vor aminti de brand-ul promovat, chiar și după 12 luni. Impresionant, nu-i așa? 

Echipa noastră lucrează în permanență pentru a-ți pune la îndemână obiecte promoționale de calitate prin care să fie evidențiate standardele și valorile pe care le promovezi. La noi vei găsi, întotdeauna, soluția ideală între cea mai bună calitate, timp și preț redus, precum și livrare rapidă în 7-12 zile lucrătoare!

Informații suplimentare

Greutate198 g
Dimensiuni167 × 72 × 72 mm
Culoare: Fără selecție

Alb, Albastru, Argintiu, Negru, Rosu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.