Cum comand, livrare, plata https://sagaris.ro

Cum comand? Livrare. Plata.
Pentru a comanda produsele dorite, va rugam sa ne trimiteti un email (la adresa office (at) sagaris.ro) sau sa ne contactati telefonic (la numerele de telefon: 0364-407392; 0730-919394; 0744-605375) in care sa ne specificati denumirea produselor, cantitatea dorita si logo-ul care urmeaza a fi inscriptionat. In cel mai scurt timp posibil (in general raspundem la solicitari in maxim 4 ore, in timpul programului de lucru), va vom oferi toate detaliile legate de comanda Dvs. (macheta grafica, stoc disponibil, termen de executie si livrare, pret final).
Comanda minima este specificata la descrierea fiecarui produs.
Dupa aprobarea detaliilor si a machetei grafice, vom emite factura proforma pentru comanda Dvs. pe baza datelor fiscale furnizate de catre Dvs. Factura proforma va contine suma totala a comenzii Dvs. Preturile in lei se calculeaza prin conversia EUR/RON la cursul de vanzare EUR/RON al bancii la care SC Carsium Invest SRL are deschis contul bancar din ziua emiterii facturii proforme.
Dupa confirmarea platii, vom incepe personalizarea si livrarea produselor comandate. Factura fiscala va fi in colet. Va rugam sa verificati cu atentie coletul!
Livrarea in Romania: Pentru comenzile de minim 500 euro+tva (ex.: tricouri, notes-uri, agende, calendare, cani, dar fara a se limita la acestea) livrarea la sediul clientului este oferita gratuit de catre firma noastra, prin intermediului serviciilor de curierat rapid puse la dispoziţie de firma de curierat rapid agreata de catre SC Carsium Invest SRL. Pentru comenzile sub aceasta valoare si pentru produsele voluminoase, clientul va suporta costul transportului prin curier rapid. Termenul de livrare prin serviciile de curierat rapid este de minim 24 de ore, de luni pana vineri.
Din momentul preluarii produselor de catre firma de curierat, responsabilitatea livrarii in timp util revine in intregime acestora.

obiecte promotionale
Call Now Button0744605375